Отзиви

Уважаеми пациенти, вашите отзиви можете да изпращате и на нашия e-mail mbaldrmadzhurov@abv.bg , след което ще бъдат публикувани в тази секция.

 

––––––––––––––––––––––––––-

От stela naidenova <stela_naidenova@abv.bg>:

Здравейте,

искам да изкажа цялата си благодарност към д-р Палазова и целия екип на детско отделение. Отношението е супер, грижите също. Благодаря, че ви има.

Една щастлива майка

––––––––––––––––––––––––––-

От Мария Радойнова Шишкова,

Уважаеми доктор Маджуров,

Казвам се Мария Радойнова Шишкова. Искам да изкажа своята човешка благодарност и възхищение от д-р Евгени Генчев и медицинският екип от отделение “ Уши , нос , гърло“ за професионалното им отношение към здравословният проблем на синът ми Неделин Трифонов Шишков , който бе приет по спешност във вашата клиника. Своевременно му бе оказана необходимата медицинска помощ , благодарение на което той бе излекуван в кратки срокове. Пожелавам на всички Вас най-вече здраве и професионални успехи и в заключение мога да кажа , че от тук нататък когато имам здравословни проблеми моята клиника е Вашата клиника.
––––––––––––––––––––––––––

Благодарствено писмо от Нели Юлиянова Калинова от гр. Русе

 Поднасям Ви най-искрени благодарности за грижите, които положихте за мен. Щастлива съм, че се наложи да ме оперират точно във Вашата болница и не искам да си представям какво би било изживяването, ако трябваше да постъпя в болницата в Русе. Благодаря Ви за грижите, с които ме накарахте да се почувствам като у дома си. Големи благодарности поднасям и на сестрите от хирургичното отделение, които се грижеха за мен като майки. Много хора не биха повярвали, но на мен дори не ми се тръгваше от болницата. Дори си мисля, че ако отново ми се наложи да постъпя в болница, бих пропътувала целия път от Русе до Бургас, само за да се оставя на Вашите грижи. Вие превърнахте първата ми операция по-скоро в забавно приключение, отколкото в ужасно преживяване!

Благодаря за професионализма и доброто отношение! Продължавайте в същия дух!

Искрено Ваша,
Нели Калинова, гр. Русе.

––––––––––––––––––––––––––

Думите не са достатъчни, за да изкажа моята огромна благодарност към д-р Маджуров, д-р Радев, д-р Шерденов, екип на хирургично отделение и операционен блок. В рамките на една година аз и член на семейството ми бяхме спасени от вас.
Бъдете все така грижовни, всеотдайни, милосърдни и отдадени на призванието си!
Прекланям се пред вас !
Бъдете живи, здрави и благословени !

С много любов и признателност !

Сия Вълканова
гр. Бургас 17.10.2013