Женска консултация. Проследяване на бременност в „МЦ Д-р Маджуров“

Проследяването на бременността в женската консултация в „МЦ Д-р Маджуров“ може да се осъществи в няколко варианта.

I/По здравна каса

Посещенията в женската консултация са по веднъж месечно до 9 лунарен месец, след което на две седмици до термина. Ехографиите /ултразвук, видеозон/ са две. Една при регистрацията на бременността и една в пети лунарен месец.

При регистрирането на бременността се изследват кръв, урина, кръвна група, СПИН, Сифилис, Хепатит, цитонамазка и микробиология.

Кръв и урина се изследват периодично в пети, седми и девети лунарен месец. При извършване на допълнително ехографско изследване, по желание на бременната жена, то се заплаща по цени, предварително обявени на регистратурата.

II/По здравна каса плюс допълнителен пакет „Интензивна женска консултация“

В този вариант бременната жена доплаща еднократно 200 лева на регистратура и няма ограничения в извършването на ехографски изследвания на плода при посещенията в женската консултация.

III/Платена женска консултация

Посещенията в женската консултация са по веднъж месечно до 9 лунарен месец, след което на две седмици до термина. Ехографиите /ултразвук, видеозон/ са две, една при регистрацията на бременността и една в пети лунарен месец.

При регистрирането на бременността се изследват кръв, урина, кръвна група, СПИН, Сифилис, Хепатит, цитонамазка, микробиология и генетични изследвания.

В този вариант бременната жена заплаща 550 лева – платими еднократно или на две вноски.

Эта запись защищена паролем. Введите пароль, чтобы посмотреть комментарии.